BLOG

Hogyan maradjunk stabilak, mégis rugalmasak, következetesek, ugyanakkor az élet összetettségére nyitottak. Hogyan maradjunk normálisak?

Ha kipécéznek a neten könnyen érezheted úgy, hogy a helyzet megmagyarázhatatlan, amiből igazából nincs is kiút. Szomorúnak, levertnek, idegesnek érezheted magad. Itt van néhány tanács MIT NE tegyél ha cyberbullying áldozatává váltál. A következő 11 pont segítségével érzelmileg eltávolodhatsz a netes agresszió rád gyakorolt hatásától, és ne feledd,...

Gondolataink hiedelmeink ideáink az alapján formálódnak, amit látunk, olvasunk, vagy hallunk. Családunk, a barátaink, a televízió, és az internet sokkal nagyobb hatással van ránk, mint hinnénk.


Fontos tudni: céljaink azok, amelyekért nap mint nap teszünk, hogy elérjük őket, álmaink pedig olyan nagyratörő tervek, amik általában csak ábrándok maradnak, mert egy keresztbe szalmát sem teszünk megvalósulásukért.

Hogyan legyünk boldogok? Mindenki boldogságra vágyik! Akár szakmai sikerről, valahová való tartozásról, a szerelemről szövögetett álmainkról van szó, azért sóvárgunk utánuk, mert végső soron úgy hisszük megvalósulásukkal boldogabbá válik az életünk. De vajon valóban így érhetjük el a vágyott boldogságot?

Számos önsegítő könyv és életvezetési tanácsadó igyekszik meggyőzni arról, hogy (mentális) egészségünk megőrzése érdekében elengedhetetlenül fontos a pozitív módon való gondolkodás.

Önbizalmunk erősítésére számtalan hosszú távú technika létezik. Néha azonban olyan módszerre van szükségünk, ami azonnal hat.