Rólam

Juhász Betti
Juhász Betti

40 éves vagyok, 20 éve foglalkozom pszichológiával. Szociálpedagógus diplomát az Eszterházy Károly Egyetemen (korábbi főiskola) szereztem. Szakdolgozati témám a mentálhigéné well-being témakörén belül az önelfogadás és a szociális státusz közötti összefüggés volt.
Elvégeztem egy Online marketing posztgraduális képzést az Edutus Főiskolán (régebbi nevén Modern Üzleti Főiskola). 10+ éves munkatapasztalatom van a versenyszférában. Több éves blogger jelenlét és személyes érintettség okán az internetes zaklatás az online világ szabályozatlansága került az érdeklődésem középpontjába. Tapasztalva, hogy gyakorlatilag semmilyen segítség nem áll rendelezésre az internetes erőszakot elszenvedettek számára, úgy döntöttem, hogy szociálpedógusként és online elérhető coachként igyekszem azok hasznára lenni, akiknek azonnali támogatásra és gyakorlati segítségre van szükségük.
Elvégeztem az (ICF) International Coach Federation és az (IACC) International Association of Certified Coaches által akkreditált Life Coach Training Insitute online Life Coach képzését, hogy az itt megszerzett készségek birtokában gyakorolhassam hivatásom - a hozzám fordulók életének jobbá tételét - amelyre még szociálpedagógusként felesküdtem.


Ha többet szeretnél rólam megtudni

olvass bele a blogomba!

Kövess a közösségi medián!